Vjesnik slobode je crnogorski časopis koji je u vlasništvu Liberal Intelligence & Research Agency privatne kompanije i nevladine organizacije Centar za globalne komunikacije. Časopis izlazi periodično u digitalnom i štampanom izdanju, i pokriva teme iz domena ekonomije, politike, umjetnosti, filozofije, nauke i tehnologije sa posebnim osvrtom na prostor Zapadnog Balkana. Osnovni koncept ideje jednog ovakvog časopisa je pokretanje dijaloga o slobodnom, odgovornom i prosperitetnom društvu.

Za marketing i advertajzing sadržaj na sajtu i njegov plasman, kao i za eventualnu marketing saradnju zadužena je Liberal Intelligence & Research Agency koja se bavi poslovima marketinga, advertajzinga i izdavaštva. Kompaniju Liberal Intelligence & Research Agency možete kontaktirati putem email-a inquiry@wearelira.com

Reklamni prostor

Reklamni prostor u digitalnom ili štampanom izdanju ne poznaje granice. Bilo da ste mala, srednja ili velika firma stvorili smo prostor preko kojeg možete da pošaljete jasniju i efikasniju poruku.

Promotivni sadržaj

U okviru portala i časopisa Vjesnik slobode postoji mnoštvo prilika za Vaš promotivni sadržaj. Trudimo se da našim klijentima omogućimo inovativno oglašavanje kroz različite forme promotivnog sadržaja kao što su promotivni tekst, intervju, video priča i slično.

Istraživanje tržišta

Bilo da ste mala kompanija koja tek ulazi na tržište, ili velika kompanija koja želi da opipa puls tržišta, stručnjaci iz QF Marketing & Publishing Vam stoje na raspolaganju u svakom momentu. Istraživanje je za nas više od sistemskog ispitivanja onoga što se vidi. Ono je za nas u biti umijeće prepoznavanja onoga što se ne vidi, i onoga što je drugima tako olako promaklo.

Sponzor broja

Biti sponzor broja znači vjerovati u mlade i talentovane ljude! Sponzori broja su pojedinci, organizacije, državne institucije ili kompanije koje vjeruju u pokretačku snagu nadolazećih generacija. Takođe, zahvaljujući sponzorima imamo priliku da određeni tiraž usmjerimo ka mladim ljudima koji trenutno nisi u finansijskoj mogućnosti da budu pretplatnici.